Vepřový guláš

2.5

hodnoceno: 4
Příprava: 60 minut
Porce: neuvedeno
Kalorie: neuvedeno

Suroviny

    • 1
      ks cibule
    • 2
      lžička sůl
    • 3
      stroužek česnek
    • 1
      l voda
    • 4
      lžíce hladká mouka
    • 4
      lžíce majoránka
    • 3
      lžička kmín
    • 500
      g vepřová plec
    • 1
      lžíce mletá sladká paprika

Postup přípravy receptu

  • Na oleji dozlatova zpěníme nadrobno nakrájenou cibulku, přidáme na kostky nakrájenou plec a osmahneme, dokud se maso nezatáhne. Přidáme mletou sladkou papriku a podlijeme trochou horké vody. Necháme dusit. Když maso změkne, dolijeme vodu. Přidáme česnek, majoránku, kmín a sůl. Nakonec zahustíme Amerikou (hladká mouka + studená voda). Pořád mícháme a v případě potřeby ještě dochucujeme.
Zařazení: Maso Vepřové

Podobné recepty

Doporučujeme

Další doporučené recepty: