Na rozpáleném oleji osmahneme nadrobno nakrájenou cibuli. Přidáme na kostky nakrájené maso a opečeme. Přidáme sůl, červenou papriku, pepř, beraní roh, česnek a promícháme. Zalijeme vodou a necháme vařit. Po uvaření masa přidáme nakrájenou zelenou papriku a chvilku povaříme.
Nakonec podle potřeby zahustíme.
Podáváme s těstovinami, houskovým knedlíkem, bramborem nebo chlebem.
Cibuli nakrájet na drobno. Slaninu nakrájet na větší kousky. Maso také nakrájet, na kostičky 1-2 cm.
Do hrnce dát sádlo…
více o Vepřový guláš na slanině
Uvařená vejce, hermelín a eidam nastrouháme na hrubém struhadle. Papriku a cibuli nakrájíme na drobné kostičky, přidáme…
více o Barevný hermelínový salát
Suroviny zpracujeme na hladké těsto, které necháme v chladu odležet. Těsto vyválíme na tloušťku 3 až 4 mm a vykrajujeme…
více o Linecké pečivo se sladidlem
Uvařené salko dáme do mísy, přidáme rozměklé máslo a rozmixujeme. Poté přisypeme sáček burizonů a promícháme. Z hmoty…
více o Burizonový chlebíček ze Salka