Žlázy namočíme na pár hodin do mléka, pak je nakrájíme na kostky. Na suché pánvi opečeme nakrájený špek a na něm osolené a opepřené maso. Nepodléváme, žlázy pustí dostatek šťávy.
Na jiné pánvi na sádle trochu osmahneme kolečka cibule, pak přidáme ostatní zeleninu, po chvíli i mleté papriky, osmahneme dohromady a přidáme k masové směsi.
Přikryjeme a dodusíme doměkka. Chvíli před dokončením zahustíme trochou mouky v kapce vody a dovaříme.
Z mléka, cukru a kvasnic se nechá vykynout kvásek. Do mouky se dá sůl, žloutky, sklenička oleje a kvásek a to vše se…
více o Nekynuté buchtičky od Milči
Špenát osmažíme na másle. Přidáme nadrobno nasekaný stroužek česneku, osolíme a opepříme. Ke konci smažení přidáme na…
více o Pstruh se špenátem a česnekem