Cibuli oloupeme, nakrájíme na slabá kolečka, která od sebe oddělíme, obalíme v hladké mouce a v jedné vrstvě smažíme v rozpáleném oleji dozlatova. Hotové odkládáme na ubrousek odsát přebytečný tuk. Cibulkou zdobíme bramborovou, hrachovou nebo nastavovanou kaši, čočku... a to nám stačí jedna cibule na osobu. Pokud budeme cibulku dávat jako přízdobu gulášů a omáček, stačí jedna větší cibule pro čtyři osoby.
Plátky sýru rozložíme na plech, na kterém máme buď silikonovou podložku nebo pečící papír. Plátky se musí překrývat,…
více o Sýrová roláda pro labužníky
Porce králíka osolíme, opepříme, potřeme hořčicí a položíme do pekáče na pokrájené houby. Přidáme nahrubo nasekanou…
více o Králík na houbách a hořčici