Vídeňské prsty

3.33

hodnoceno: 3
Příprava: neuvedeno
Porce: neuvedeno
Kalorie: neuvedeno

Suroviny

    • 200
      g máslo
    • 200
      g hladká mouka
    • 60
      g moučkový cukr
    • 1
      balení vanilkový cukr
    • 60
      g škrobová moučka
    • čokoládová poleva
    • 1
      lžička káva
    • nugeta

Postup přípravy receptu

  • Tuk a cukry ušleháme do pěny. Přidáme ostatní ingredience. Těsto naplníme do přístroje na stříkání sušenek nebo do sáčku s hvězdicovitou trubičkou.
  • Na plech stříkáme tyčinky. Pečeme v troubě předehřáté na 175 °C.
  • Po dvou slepujeme nugetou a konce máčíme v čokoládové polevě.
Zařazení: Cukroví Dezerty

Podobné recepty

Doporučujeme

Další doporučené recepty: