3.33
Housky pokrájené na drobné kostičky polijeme rozehřátým máslem a lehce promícháme. Vejce rozšleháme s mlékem a solí,… více o Vídeňské houskové knedlíky
Tři rybí prsty usmažíme běžným postupem. Dáme na talíř těsně vedle sebe, nahoru položíme pizza šunku, potřeme drceným… více o Rybí prsty s lososem
Párky na konci nařízneme asi 5 cm do křížku. Listové těsto rozválíme na tenký plát a nakrájíme po délce na osm pruhů.… více o Vídeňské párky v těstíčku
Masopust je svátkem dobrého jídla a pití. Konají se veselice, maškarní reje a zábavy. Jak se… Celý článek
Máte rádi tvaroh? Tahle skvělá surovina dodá koláčům a dalším pečeným sladkostem jemnost,… Celý článek
Mák je jednou z nejstarších plodin, které se využívají v české kuchyni. Jídla a moučníky s… Celý článek
Někdo si bez snídaně nedokáže představit den, jiný to má úplně naopak a ráno by do sebe nic… Celý článek
Změklý tuk zpracováváme delší dobu s ostatními ingrediencemi, dokud nemáme hedvábné těsto. Mějte trpělivost a vydržte,… více o Vyskočky
K přípravě budete potřebovat šnekový odšťavňovač, například JuicePresso 1. Umyjte cibuli a rajčata a vložte je do… více o Domácí kečup
I. Bulku naplníme všemi ingrediencemi II. Zabalíme do balícího papíru (nepovinné, ale pak to má větší trvanlivost) … více o Burgřík na výlet
1. Kvásek - do misky dáme trochu vlahého mléka, lžičku cukru, rozdrobené droždí a trochu hladké mouky - necháme na… více o Buchty „Hanka“
Filé posypeme kořením na ryby a na panvi zprudka opečeme. Vložime do vymazaného pekačku. Filé zalejeme rozšlehanými… více o Filé zapečené s nivou
Na rozehřátém oleji zesklovatíme kostičky cibule a papriky. Bůček nakrájíme na kostičky, osolíme, okmínujeme a posypeme… více o Andělské zvony
Jahody umyjeme pod tečúcou vodou, necháme odkvapkať, odstránime stopky a plody nakrájame na tenké plátky. Limetku alebo… více o Jahodové carpaccio
1. Brambory oloupeme, nakrájíme na kolečka, osolíme. opepříme a přidáme olej. 2. Svaříme nálev, vše v poměru podle… více o Rakouský bramborový salát
NA 2 LŽÍCÍCH SÁDLA ZLEHKA OSMAHNĚTE NAJEMNO NAKRÁJENOU 1 VELKOU CIBULI. VLOŽTE 400 G PROROSTLÉHO VEPŘOVÉHO MASA… více o Výborný segedinský guláš
V misce promícháme lučinu, tavený sýr a pomazánkové máslo. Omyté jablko osušíme, rozkrojíme a zbavíme jádřince. Dužinu… více o Pomazánka s pažitkou a jablky
Žloutky s cukrem rozetřeme ,vlijeme olej a vodu. Vmícháme polohrubou mouku. Z bílků ušleháme sníh a přidáme do těsta.… více o Babiččina Bábovka
Všechny přísady se smíchají dohromady a přidá se tolik převařeného mléka, aby vznikla hustá kaše, která půjde vylít do… více o Kokosová bábovka