Rýži uvaříme v osolené vodě. Slaninu pokrájíme na nudličky a pomalu opékáme. Když zesklovatí a pustí tuk, vmícháme jemně pokrájené cibulky i s natí a také krátce osmahneme.
Nakonec přidáme sterilovaný hrášek, podlijeme troškou vody, vmícháme kečup a necháme chvilku prohřát. Potom vše dobře promícháme s rýží, urovnáme na mísu a bohatě posypeme parmezánem a zbytkem natě z cibulek, kterou pokrájíme na jemná kolečka.
Z oleje, česneku a koření (já používám drcený pepř, trošku chilli, koriandr a drcený kmín) připravíme marinádu, kotlety…
více o Božské vepřové kotletky
Nevykostěná kuřecí stehna omyjeme osolíme, potřeme grilovacím kořením. Obalíme v trojobalu. Vložíme do pekáče, aby se…
více o Kuřecí stehna v trojobalu
Cibuli si nakrájíme na kostičky, česnek na plátky a dáme zpěnit do hrnce. Přidáme na kostičky nakrájené kuřecí maso…
více o Kari rizoto s kuřecím masem