Vílí rizoto

1.33

hodnoceno: 6
Příprava: neuvedeno
Porce: neuvedeno
Kalorie: neuvedeno

Suroviny

    • sůl
    • 200
      g slanina
    • 300
      g rýže
    • 2
      lžíce kečup - jemný
    • jarní cibulka s natí
    • 1
      ks sterilovaný hrášek
    • parmazán

Postup přípravy receptu

  • Rýži uvaříme v osolené vodě. Slaninu pokrájíme na nudličky a pomalu opékáme. Když zesklovatí a pustí tuk, vmícháme jemně pokrájené cibulky i s natí a také krátce osmahneme.
  • Nakonec přidáme sterilovaný hrášek, podlijeme troškou vody, vmícháme kečup a necháme chvilku prohřát. Potom vše dobře promícháme s rýží, urovnáme na mísu a bohatě posypeme parmezánem a zbytkem natě z cibulek, kterou pokrájíme na jemná kolečka.
Zařazení: Rýže

Podobné recepty

Doporučujeme

Další doporučené recepty: