Vinařské kotlety

1

hodnoceno: 2
Příprava: neuvedeno
Porce: neuvedeno
Kalorie: neuvedeno

Suroviny

    • 4
      lžíce máslo
    • sůl
    • 1
      dl voda
    • strouhanka
    • 1,5
      dl červené víno
    • 120
      g sýr
    • 4
      ks kotlety

Postup přípravy receptu

  • Pekáček silně vymažeme máslem a vysypeme strouhankou (může jí být více i na dně, dělá omáčku). Kotlety naklepeme, nařízneme po okrajích, osolíme. Položíme na strouhanku, hustě posypeme sýrem a nakrájíme zbytek másla na kotlety.
  • V hodně vyhřáté troubě zapékáme 30 minut, potom zalijeme vínem s vodou, necháme tak ještě 2–3 minutky a vypneme troubu, necháme dojít.
  • Příloha: vařené brambory, opékačky, každý podle sebe
  • Masíčko je měkoučké, nebojte se, nespálíte ho jen na tom másle, mám to vyzkoušené.
Zařazení: Vepřové

Podobné recepty

Doporučujeme

Další doporučené recepty: