Vyšleháme vejce s cukrem, přidáme ostatní suroviny, promícháme a nalijeme na vymazaný a kokosem vysypaný plech. Pečeme na 180 stupňů cca 15–20 minut. Po zchladnutí potřeme višňovým džemem. Na džem naneseme náplň, hustě poklademe zcezené višně a na ně namažeme šlehačkový krém.
Náplň: Uvaříme si klasicky vanilkový pudink, který po zchladnutí smícháme s tvarohem, do kterého lehce vmícháme želatinový ztužovač, připravený dle návodu na obalu. Šlehačky ušleháme se ztužovačem a pak smícháme se zakysanou smetanou, do které jsme přimíchali vanilkové cukry. Posypeme nastrouhanou čokoládou nebo jinak ozdobíme.
Višně používám kompotované, vypeckované nebo vypeckuji čerstvé, dělám to i do jiných moučníků. Džem jsem neuvedla můžete použít i jiný, nejen višňový.
Kuřecí prsa nakrájíme na menší kousky a opražíme na pánvi na trošce oleje. Přilejeme smetanu, můžeme přidat i ananas a…
více o Nejlepší kari omáčka s kuřecím
Na trošce oleje krátce orestujeme česnek, přidáme hlívu nakrájenou na kousky a po chvíli nakrájenou brokolici. Podle…
více o Kuskus s hlívou a brokolicí
Nálev vytvoříme povařením piva s kořením. Cibule nakrájíme na kolečka .Buřty rozřízneme a vložíme do nich trochu koření…
více o Utopenci v pivním nálevu
Mouku, heru a smetanu zpracujeme v těsto, které dáme do lednice aspoň na hodinu odležet. Potom válíme placky z kterých…
více o Suprové jednoduché kremrole