Máslo, cukr a žloutky našleháme do pěny. Přidáme šlehačku, mouku s práškem do pečiva, nasekaná jádra vlašských ořechů a nahrubo nastrouhanou čokoládu. Nakonec zlehka vmícháme bílkový sníh. Pečeme při teplotě 150–170 °C 40–45 minut.
Zda je bábovka upečená, poznáme, když do ní zapíchneme špejli a ta je po vytažení suchá. Horkou bábovku dáme mírně zchladnout na mokrý hadr, pak ji vyklopíme a necháme úplně vystydnout. Poté posypeme cukrem.
Uvařte těstoviny - špagety. Než se uvaří těstoviny opečte na velké pánvi na kostičky nakrájenou šunku a pórek, potom…
více o Špagety se sýrovou omáčkou
Všechny přísady na těsto smícháme. Mléko dáme podle potřeby, těsto nemá být tuhé, ale ani řídké, asi jako piškotové.…
více o Jogurtový koláč s rebarborou
V hrnci rozpustím máslo, přidám trochu dětské krupice. Při míchání současně nastrouhám trochu mrkve a celeru, přidám do…
více o Rychlá polévka s nudlemi