Vločky namočíme přes noc. Přidáme strouhaný sýr, krájený pórek na jemná kolečka, 3 rozmačkané stroužky česneku, mírně osolíme a smícháme se zakysanou smetanou.
Posypeme zelenou petrželkou nebo pažitkou a obložíme plátky rajčat. Jednoduchá zdravá přesnídávka pro ty, kdo drží štíhlou linii.
Česnek prolisujeme do misky, přidáme hořčici, na jemno nastrouhaný eidam a majonézu. Vše dobře promícháme. Dochutíme…
více o Česneková pomazánka se sýrem
Pomocí nože, kterým uděláme do masa dostatečně velké otvory, prošpikujeme kýtu podélně rozčtvrceným párkem. V misce…
více o VVV – Velice Vydařené Vepřové
1. Velký hrnec - dát vařit vodu s na kostičky nakrájenými brambory se žampiony (plátky), přidat zeleninu, podravku.
…
více o Bramborová polévka v chlebu