Vločky namočíme přes noc. Přidáme strouhaný sýr, krájený pórek na jemná kolečka, 3 rozmačkané stroužky česneku, mírně osolíme a smícháme se zakysanou smetanou.
Posypeme zelenou petrželkou nebo pažitkou a obložíme plátky rajčat. Jednoduchá zdravá přesnídávka pro ty, kdo drží štíhlou linii.
Maso nakrájíme na silnější proužky, osolíme, opepříme. Na rozehřátém oleji orestujeme prolisovaný česnek, vložíme maso…
více o Kuře s hořčičnou omáčkou
Oloupanou a nahrubo nakrájenou mrkev, celer a cibuli s dýni vaříme v co nejmenším množství vody. Když je vše uvařeno do…
více o Smetanová dýňová polévka
Mouku prosijeme do mísy a uprostřed uděláme důlek. Do něj rozdrobíme droždí a smícháme ho s 1 lžící cukru a 2-3 lžícemi…
více o Štóla marcipánová ovocná