Voňavé anglické kapsy

2.75

hodnoceno: 16
Příprava: neuvedeno
Porce: neuvedeno
Kalorie: neuvedeno

Suroviny

    • sůl
    • 2
      ks vejce
    • 4
      ks kuřecí prsa nebo kapsy z kotlet, kýty apod.
    • pepř mletý
    • 200
      g anglická slanina pokrájená na kostičky
    • 3
      lžíce sterilovaný hrášek nebo mražený
    • 50
      g uzený sýr nastrouhaný
    • ingredience na trojobal hladká mouka, vejce, strouhanka
    • olej na smažení

Postup přípravy receptu

  • Kuřecí prsa (kotlety, kýtu) prořízneme a vytvoříme v nich kapsu, osolíme a opepříme. Anglickou slaninu nasucho orestujeme v pánvi, přidáme rozšlehaná vejce a necháme je srazit. Pak odstavíme, do horké směsi vmícháme hrášek a sýr. Kapsy směsí naplníme, uzavřeme párátkem nebo masovou jehlou. Obalíme v mouce, vejci, strouhance a na rozpáleném oleji smažíme ze všech stran dozlatova. Podáváme s bramborovou přílohou. Hrášek můžeme nahradit například kukuřicí nebo mrkví – jde jen o barvu v mozaice.
Zařazení: Maso Drůbeží Uzeniny

Podobné recepty

Doporučujeme

Další doporučené recepty: