Brambory pečlivě omyjeme, rozkrojíme napůl a v řezu nařízneme do kříže. Urovnáme slupkou dolů na vymaštěný pekáč, osolíme, pokmínujeme a dáme do horké trouby zapéct.
Když jsou téměř dopečené a pěkně rozevřené, vložíme do nich kousky tvarůžků a zprudka dopečeme.
Mleté maso smícháme s kostičky cibule, prolisovaným česnekem a ostatním kořením, zakápneme sojovou omáčkou, popř. ještě…
více o Slavnostní plněný chleba
Salám nakrájíme na kolečka a ta pokrájíme na proužky. Rozpůlíme papriky, odstraníme jadérka a lusky omyjeme. Pokrájíme…
více o Maďarský paprikový salát
Chléb nakrájejte na plátky a ty pak ručně natrhejte na kousky. Papriku vložte do kleští a buď na grilu, nebo přímo nad…
více o Chlebový salát Panzanella
Losos zakoupený v supermarketu je již vykuchaný, zbavíme ho pouze ploutví, případně hlavy a rozkrojíme podél na 2 půlky…
více o Losos s bylinkovou omáčkou