Vrstvený masový bochník

3.2

hodnoceno: 10
Příprava: neuvedeno
Porce: neuvedeno
Kalorie: neuvedeno

Suroviny

    • petrželová nať
    • 2
      lžíce máslo
    • sůl
    • 100
      g eidam sýr nebo moravský bochník
    • 1
      stroužek česnek
    • 3
      ks vejce
    • 100
      ml mléko
    • 1
      ks rohlík
    • pepř mletý
    • 400
      g mleté maso míchané
    • 200
      g tvaroh

Postup přípravy receptu

  • Rohlík namočíme v mléce, vymačkáme a smícháme s masem, 2 vejci a strouhaným sýrem. Osolíme, opepříme a dobře promícháme s prolisovaným česnekem. Tvaroh smícháme s 1 vejcem, osolíme, pikantněji opepříme a vmícháme sekanou nať. Můžeme dochutit i vegetou. Chlebíčkovou formu vymažeme, vysypeme strouhankou a rozložíme do ní polovinu masové hmoty. Na ni navrstvíme tvarohovou hmotu a potom druhou polovinu masové hmoty. Navrch položíme vločky másla. Pečeme v troubě asi 1 hodinu. Necháme asi 10 minut prochladnout, potom vyklopíme a krájíme na 2 cm silné plátky.
  • Podáváme s bramborovou kaší a kečupem, příp. zeleninovým salátem.
Zařazení: Mleté

Podobné recepty

Doporučujeme

Další doporučené recepty: