Na dvou lžících másla osmahneme nakrájenou cibulku. Poté přidáme hladkou mouku, rychle promícháme. Přilijeme buď vodu nebo vývar, promícháme a necháme vařit. Když vývar houstne, přilijeme smetanu a posypeme dle chuti kari. Přidáme špetku soli, špetku pepře a nastrouhané jablko. Celé pořádně smícháme a necháme tak 5 minut povařit.
Kuřecí prsa nakrájíme na menší kousky a opražíme na pánvi na trošce oleje. Přilijeme smetanu, můžeme přidat i ananas a…
více o Nejlepší kari omáčka s kuřecím
Z mandarinek slijeme šťávu a doplníme vodou na 3 dl. Z této tekutiny a přislušného množství prvního pudinkového prášku …
více o Pudinková mísa s mandarinkami
Cibule nakrájíme na spíše tenké kolečka, které ve velké těžké pánvi osmahneme na másle do sklovita. Přidáme na malé…
více o Avignonský rumpsteak s cibulí
Toastový chléb na knedlík nakrájíme na kostky a dáme na plech, který vložíme do trouby a na 200 stupňů 10 minut sušíme.…
více o Odlehčený žemlový knedlík