Škvarky rozemeleme, přidáme najemno nakrájená uvařená vajíčka, 2 lžíce hořčice, najemno nakrájenou cibuli a sůl. Dobře promícháme a do druhého dne necháme v ledničce uležet. Ještě můžeme přidat mletý kmín a kyselou okurku.
Uvaříme brambory ve slupce, oloupeme a nastrouháme na hrubém struhadle. Přidáme jemně nakrájenou cibuli, sůl, špetku…
více o Výborná chlebíčková pomazánka
Troubu předehřejeme na 200 °C (horkovzduch 180 °C). Z bílků, soli a 40 g cukru ušleháme pevný sníh. Žloutky a zbylý…
více o Osvěžující citronová roláda
Pokud nemáte čerstvé bylinky, použijte sušený tymián, rozmarýn, estragon - 1 lžičku celkem.
1. Cizrnu přes noc namočte…
více o Francouzský salát z cizrny