Na pánvi rozehřejeme trochu oleje, přidáme nakrájený párek na kolečka a trochu osmažíme. Mezitím si nadrobno nakrájíme zeleninu, kterou přidáme k párku a ještě trochu osmažíme. V hrníčku smícháme trochu mouky s vodou, zalijeme smetanou, nebo mlékem a přidáme kečup. Touto směsí pak podlijeme osmažený párek se zeleninou a necháme přejít varem, aby nám omáčka zhoustla. Pak přidáme měkký sýr, který rozmícháme do omáčky. Nakonec přidáme bazalku a trochu pepře, osolíme podle chuti.
Podáváme se špagetami či jinými těstovinami, můžeme i dozdobit strouhaným eidamem.
Oloupané brambory nakrájíme na malé kousky, česnek na plátky a vše dáme do zapékací misky, přidáme vegetu, majoránku,…
více o Brambory zapečené s česnekem
Nálev vytvoříme povařením piva s kořením. Cibule nakrájíme na kolečka .Buřty rozřízneme a vložíme do nich trochu koření…
více o Utopenci v pivním nálevu
1. Řepu uvařte v páře, zchlaďte, oloupejte, nakrájejte na větší kousky.
2. Dejte di mixéru s polu s nakrájeným bílým…
více o Pantzarosalata Hany Michopolu
Hovězí maso si omyjeme a nakrájíme na kostky - čtyři kostky po 100 g.
Nakrájíme si cibuli nadrobno a osmažíme na oleji…
více o Kari guláš s hovězím masem