Na pánvi z každé strany ohřejte tortillu (na rozpálené tak 4 sekundy), aby byla vláčnější. Potom dejte doprostřed salát, na něj směs z bílého jogurtu, česneku (doporučuji sušený jako koření) a pesto.
Navrch dejte rajčata na plátky a zabalte ze čtyř stran. Aby se tortilla nerozevírala, namažte vrchní stranu mazacím sýrem. Tortillu z této strany přimáčkněte na pánev. Nechte zase tak 4 sekundy, aby se spojila a můžete zakousnout.
1. Na přípravu těsta smícháme rozinky, kandované ovoce a citrónovou kůru. Vše zalijeme rumem a necháme nejlépe přes noc…
více o Vánoční rumový chlebíček
Droždí + cukr + mléko vypracujeme v těsto, necháme asi hodinu kynout. Potom utvoříme silný váleček, který nakrájíme na…
více o Kynuté knedlíky s povidly
Do mísy nakrájíme rajčata, cibuli, salám, přidáme uvařená a vychlazená vejce, majolku a podle chuti osolíme a opepříme.…
více o Rajčatový salát s vejci