Náplň: ingredience na náplň šleháme ve vodní lázni do zhoustnutí.
Ze zbylých surovin vypracujeme tužší těsto a necháme 24 hodin odpočinout. Druhý den z těsta vyválíme plát a nakrájíme jej na proužky, které navineme na plechové trubičky (začínáme navíjet od užšího konce). Upečeme ve středně teplé troubě. Vychladlé kremrole plníme sněhovou náplní.
Mouku, heru a smetanu zpracujeme v těsto, které dáme do lednice aspoň na hodinu odležet. Potom válíme placky z kterých…
více o Suprové jednoduché kremrole
Bílky ušleháme na tuhý sníh. Přidáme cukr po lžičkách a šleháme, až je sníh tuhý a lesklý. Nastříkáme 24 pusinek na…
více o Čokoládové pusinky ze sněhu
Přebrané, oprané a namočené fazole uvaříme doměkka (nerozvaříme) a necháme vychladnout. Scedíme je, v míse smícháme s…
více o Fazolový salát se slaninou
K nastrouhanému sýru přidáme majonézu, sůl, pepř a česnek podle chuti.
Pomazánku namažeme na pečivo a na ozdobu se…
více o Nejlepší česneková pomazánka