Fazole uvaříme (nemusí být úplně měkké). Vaříme pouze ve vodě, nijak neochucujeme. Na oleji lehce orestujeme cibuli, přidáme na kostičky nakrájené maso a osmahneme. Poté přidáme na kousky nakrájenou zeleninu a celé zvolna restujeme. Osolíme, opepříme a lehce zalijeme vývarem a rajským protlakem. Vše společně cca 10 minut povaříme a nakonec přidáme uvařené fazole. Ještě chvilku vaříme, ať se chutě spojí.
TIP: Můžeme posypat nastrouhaným sýrem nebo parmezánem.
Maso smíchejte s 100g libovolného sýra dle vaší chuti (zkusila jsem Nivu nahrubo nastrouhanou, bylo to velice dobré), 2…
více o Ruské placičky podle Moniky
Oloupané šalotky nasekáme nadrobno a velice pomalu a začastého míchání je osmažíme dozlatova na pánvi s rozehřátým…
více o Paštika s pomerančovou kůrou
Uvařenou kapustu pokrájíme na nudličky, vymačkáme přebytečnou vodu a přidáme do mísy k rozšťouchaným bramborám. Přidáme…
více o Bramborovo-kapustové placičky