Fazole uvaříme (nemusí být úplně měkké). Vaříme pouze ve vodě, nijak neochucujeme. Na oleji lehce orestujeme cibuli, přidáme na kostičky nakrájené maso a osmahneme. Poté přidáme na kousky nakrájenou zeleninu a celé zvolna restujeme. Osolíme, opepříme a lehce zalijeme vývarem a rajským protlakem. Vše společně cca 10 minut povaříme a nakonec přidáme uvařené fazole. Ještě chvilku vaříme, ať se chutě spojí.
TIP: Můžeme posypat nastrouhaným sýrem nebo parmezánem.
Listové těsto rozválíme a nakrájíme na čtverce velké tak, abychom do něj mohli zabalit celý hermelín, posypeme kořením …
více o Hermelín v listovém těstíčku
Plecko a 2/3 bůčku zalejeme dostatečným množstvím vody, přidáme sůl,divoké koření a vaříme do skoro hotova. Maso musí…
více o Zavařovaná domácí paštika