Fazole uvaříme (nemusí být úplně měkké). Vaříme pouze ve vodě, nijak neochucujeme. Na oleji lehce orestujeme cibuli, přidáme na kostičky nakrájené maso a osmahneme. Poté přidáme na kousky nakrájenou zeleninu a celé zvolna restujeme. Osolíme, opepříme a lehce zalijeme vývarem a rajským protlakem. Vše společně cca 10 minut povaříme a nakonec přidáme uvařené fazole. Ještě chvilku vaříme, ať se chutě spojí.
TIP: Můžeme posypat nastrouhaným sýrem nebo parmezánem.
Řízky naklepeme, osolíme, opepříme, obalíme v rozšlehaných vejcích a ve vyšší vrstvě rozpáleného tuku po obou stranách…
více o Kuřecí řízek po švýcarsku
Z ingrediencí připravíme linecké těsto, které natlačíme do velkých lžic jako do formiček. Dáme na plech a podložíme tak…
více o Linecká velikonoční vejce
Vejce utřeme s cukrem, potom přidáme vlažnou vodu a olej. Přidáme mouku, mléko, vanilkový cukr, špetku soli a prášek do…
více o výborný borůvkový koláč