Fazole uvaříme (nemusí být úplně měkké). Vaříme pouze ve vodě, nijak neochucujeme. Na oleji lehce orestujeme cibuli, přidáme na kostičky nakrájené maso a osmahneme. Poté přidáme na kousky nakrájenou zeleninu a celé zvolna restujeme. Osolíme, opepříme a lehce zalijeme vývarem a rajským protlakem. Vše společně cca 10 minut povaříme a nakonec přidáme uvařené fazole. Ještě chvilku vaříme, ať se chutě spojí.
TIP: Můžeme posypat nastrouhaným sýrem nebo parmezánem.
Tresku osolíme, opepříme, zakapeme citronem (případně posypeme kořením na ryby) a dáme do máslem vymazaného pekáče (já…
více o Treska s rýží a zeleninou
Brambory uvaříme ve slupce, necháme vychladnout, očistíme a na jemném struhadle nastrouháme. Přidáme mouku s práškem do…
více o Závin z bramborového těsta
Troubu předehřejeme na 200 stupňů. Listové těsto rozválíme a položíme do formy vyložené pečícím papírem. Těsto jemně…
více o Slaný koláč se sýrem Cottage