Připravíme silný roztok soli s vodou a mícháme, až se sůl rozpustí. Kuře den před grilováním propícháme injekční stříkačkou naplněnou tímto roztokem. Musí se dostat až ke kosti.
Břišní dutinu vyplníme omytým složeným svazkem kopřiv. Do mixéru vložíme játra, česnek dle chuti, olej, sůl a rozmixujeme. Zamícháme mletou papriku a potom mlékem zředíme na požadovanou hustotu. Kuře tím potíráme během grilování (oheň nesmí být prudký) a střídavě poléváme pivem.
Smícháme ingredience na glazuru, přivedeme do bodu varu a necháme vychladnout. Připravíme si těsto - vyšleháme máslo s…
více o Kokosové řezy z Kapského města
Do hrnce vlijeme 1,5l vody, vsypeme oloupané a na kostičky nakrájené brambory, okořeníme kmínem, majoránkou, zázvorem a…
více o Česneková polévka oukrop
Šlehačku vylijeme do hrnce a přidáme čokoládu a nalámané tyčinky ledových kaštanů. Za stálého míchání povaříme-necháme…
více o Likér z ledových kaštanů
Omyté jahody zbav stopky, vlož do mixéru , přidej zmrzlinu , cukr a polovinu mléka. Vše rozmixuj , dolij mléko a ještě…
více o Zmrzlinový koktejl s jahodami