Kapra naporcujeme na tenčí podkovičky (budou se lépe obracet a péct). Uvedené ingredience smícháme v misce a kapra do této marinády naložíme alespoň na 2 hodiny. Pak v další misce smícháme polohrubou mouku s grilovacím kořením. Jednotlivé porce v mouce obalíme a osmažíme na rozpáleném tuku.
Podáváme s brambory a domácí tatarkou (majonéza, sůl, pepř, worcester, cibulka, okurka).
Těstoviny si uvaříme klasickým, běžným způsobem, tzn. vhodíme do vroucí a osolené vody, zamícháme ode dna a vaříme tzv.…
více o Skvělý těstovinový salát
Piškot:
Ušleháme vejce s cukrem a poté přidáme hl. mouku. Piškotové těsto nalijeme do vymazané formy a dáme péct do…
více o Zákusek Hrk hrk (rychlovka)