Na másle zpěníme cibuli na kostičky, osolíme, přidáme téměř celý balíček papriky a bobkový list. Vložíme stehna, osmahneme, podlijeme vodou a dusíme aspoň hodinu.
Stehna vyjmeme, omáčku zahustíme rozkvedlanou moukou s vodou, povaříme, rozmixujeme a znovu povaříme. Přidáme smetanu 31 %, trošku sójové omáčky a vložíme stehna, buď vcelku nebo natrhaná.
Rohlík namočíme v mléce, vymačkáme a smícháme s masem, 2 vejci a strouhaným sýrem. Osolíme, opepříme a dobře promícháme…
více o Vrstvený masový bochník
Začneme přípravou majonézy a to tak, že ručním šlehačem vyšleháme na nejvyšší stupeň 2 žloutky se 150 ml oleje (musejí…
více o Opravdu domácí tatarská omáčka
Kapustu uvaříme ve slané vodě doměkka, scedíme, necháme okapat a po vychladnutí ještě přebytečnou vodu vymačkáme. Pak…
více o Kapustové karbanátky se sýrem