Na másle zpěníme cibuli na kostičky, osolíme, přidáme téměř celý balíček papriky a bobkový list. Vložíme stehna, osmahneme, podlijeme vodou a dusíme aspoň hodinu.
Stehna vyjmeme, omáčku zahustíme rozkvedlanou moukou s vodou, povaříme, rozmixujeme a znovu povaříme. Přidáme smetanu 31 %, trošku sójové omáčky a vložíme stehna, buď vcelku nebo natrhaná.
Na kousky pokrájenou cibuli osmahneme na 25 gramech másla. Jakmile zesklovatí, přidáme pokrájené žampiony (kostičky,…
více o Žampionová omáčka s cibulí
*Množství surovin je na formu 20cm širokou.
Perníky nakrájíme na plátky široké cca 1cm,které naskládáme vedle sebe do…
více o Perník z perníků – nepečený
Plátky krkovičky jemně rukou (pěstí) naklepeme, z osou stran lehce osolíme, opepříme. Jednu stranu posypeme troškou…
více o Dušená krkovička se zeleninou