g
kokos
(Nebo celý zbytek sáčku kokosu, který má 200 g)
Postup přípravy receptu
Z ingrediencí na piškot vyšleháme těsto a upečeme. Vychladlý piškot potřeme zavařeninou a pomažeme krémem, který uděláme svařením mléka a mouky na kaši, po vychladnutí kaše přidáme další suroviny na krém a vše vyšleháme ve šlehači. Po vyšlehání přidáme lžíci až dvě lžíce kokosu a už jen zamícháme. Celý krém navrstvíme na zavařeninu na piškotu, uhladíme a posypeme 100 g kokosu nebo i celým zbytkem sáčku, pokud jsme načínali nový, a špachtličkou namačkáme na krém.
Je to výborné, není to suché, já skladuji v lednici, druhý den je to nejlepší, ale většinou to do druhého dne nevydrží.
Celá vejce ušleháme s cukrem a vanilkovým,zašleháme olej. Do mísy nasypeme mouku, sodu, sůl, namočené a oprané rozinky,…
více o Jemný jablkový koláč s ořechy
1. V hrnci rozpustíme máslo, nasypeme hladkou mouku a uděláme zlatou jíšku, kterou zalijeme vodou nebo vývarem a dobře…
více o Babiččina chlebová polévka
Vločky přes noc namočíme,druhý den přidáme zeleninu uvařenou v zel.vývaru a ostatní přísady a zpracujeme,vytvoříme…
více o Karbanátky z ovesných vloček