V robotu s metlami šleháme na nejvyšší rychlost celá vejce, vanilkový cukr a tresti. Šleháme do pěny. Použijeme nejhustší metlu.
V kastrolku rozpustíme tuk, kakao a čokolády, které předem rozlámeme na menší kousky. Nevaříme! Necháme zchladnout.
Do šlehače s našlehanými vejci a cukrem pomalu vmícháváme studený, ale tekutý tuk s kakaem a čokoládou. Dobře robotem vyšleháme na jemnou hladkou hmotu.
Pomocí sáčku s malou hubičkou stříkáme přímo do papírových košíčků. Do hotové hmoty můžeme přidat mleté mandle, oříšky, jemný kokos nebo malinko kandovaného ovoce.
Paštičky se dělají z list. těsta. Těsto vyválet a vykrajovat kolečka. Jedno plné a dvě s vykrojeným středem, dávat na…
více o Sýrové paštičky švýcarské