Nejprve si klasickým způsobem upečeme palačinky. Ti, co mají čas, si samozřejmě udělají domácí (na slano). Na pánvi v rozpáleném oleji orestujeme cibuli, přidáme na drobné nudličky nakrájené maso. Zprudka opečeme, ochutíme chilli paričkou a hořčicí. Přidáme kukuřici, žampiony, hrášek, osolíme a opepříme. Tuto směs necháme trochu vychladnout a plníme palačinky nejlépe do tvaru batůžku. Batůžky skládáme do vymazané nádoby vedle sebe. Zalijeme kečupem – netřeba šetřit, čím více tím lépe. Bohatě posypeme strouhaným sýrem. Zapékáme při 160 °C, dokud sýr nemá zlatohnědou barvu.
Palačinky usmažíme běžným způsobem z uvedených ingrediencí. Odkládáme je na papírový ubrousek, aby vpil přebytečný olej…
více o Zapečené palačinky s brokolicí
Nejdříve připravíme z mléka, vajec a mouky palačinky. Naplníme je špenátem ochuceným česnekem. Zabalíme je a přehneme…
více o Zapečené palačinky se sýrem
Rýži uvaříme dle návodu. Maso osolíme a lehce naklepeme rukou a opečeme na olivovém oleji (celá prsíčka). Nakrájíme…
více o Rýžový salát s kuřecím masem
Těsto: celá vejce ušleháme s krupicovým a vanilkovým cukrem, potom postupně přidáme olej, mouku smíchanou s práškem do…
více o Tvarohová buchta s margotkou
Připravené těsto si rozdělíme na dva plechy na pečící papír potřený olejem. Snažíme se, aby bylo na obou stejně a šup…
více o Osvěžující Kinder mléčný řez
Koleno vaříme hodinu ve slané vodě s bobkovým listem a novým kořením. Po vyjmutí uděláme do kůže pár podélných zářezů…
více o Pečené koleno v pivní marinádě