Utřeme česnek, vložíme do hrnce, přidáme brambory a sádlo a opečeme. Zalijeme vodou, přidáme namočené houby, masox, kmín, opepříme a event. osolíme. Uvaříme do měkka. Na sádle, oleji či nasucho v toastovači opečeme chleba, nakrájíme na kostičky a spolu se strouhaným sýrem vložíme do talíře s polévkou.
Podáváme nejlépe ráno po večírku jako vyprošťovák. (Je dobré si polévku připravit na ráno již večer).
Oloupané brambory a vejce nastrouháme na hrubém struhadle, okurky na jemném, cibuli najemno nakrájíme, přidáme hořčici,…
více o Chlebíčky z mléčného baru
Kuřecí maso nakrájíme na tenké plátky, osolíme, okořeníme a opečeme na pánvi. Pita chléb rozkrojíme, spodní díl potřeme…
více o Kuřecí steak v pita chlebu