Očistíme zeleninu a vložíme do pomalého hrnce. Poté osolíme, přidáme vegetu a poprášíme polévkovým kořením. Dále do pomalého hrnce vložíme křidélka a zalijeme vodou. Vaříme 8 hodin. Po osmi hodinách vyndáme zeleninu a maso a přelijeme do kastrolu. Kuře obereme a vložíme do vývaru. Dochutíme sušenou petrželí, vegetou a polévkovým kořením.
Z mouky, soli, oleje a tří vajec vypracujeme hladké těsto a necháme 30 minut odležet. Namočíme housku. Maso smísíme s…
více o Vývar s masovými taštičkami
Rozpečeme troubu.
V jedné misce smícháme všechny suché a proseté suroviny, v druhé všechny vlhké.
Do formy vysázíme…
více o Čokoládové muffiny bez másla
Vymačkanou pomerančovou a citronovou šťávu smícháme s rumem. Uvaříme v hrnci čaj, rozmícháme v něm cukr,přidáme jablko…
více o Vánoční punč paní doktorové
Plátky krkovičky jemně rukou (pěstí) naklepeme, z osou stran lehce osolíme, opepříme. Jednu stranu posypeme troškou…
více o Dušená krkovička se zeleninou
Zprvu si zapneme troubu na 200°C .Pak si rozválíme těsto na tenký plátek, pak na dobře rozválené těsto položíme šunku a…
více o Šneci z listového těsta