Bramboracka II. Brambory a zeleninu proplachneme studenou vodou,nakrajime a varime v osolene horke vode s kminem. Zahustime jiskou… více o Bramboracka II.
Tiramisu II. V misce vymícháme žloutky s cukrem, postupně přidáváme sýr Mascarpone. Piškoty namáčíme v kávě, rozložíme na rovný tác,… více o Tiramisu II.
Bublanina II. Vajíčka si rozdělíme na žloutky a bílky. Žloutky vyšleháme s cukrem a potom přidáme vodu a olej, opět vyšleháme.… více o Bublanina II.
Ochucené vody vás budou bavit: Jsou krásné, dobré a bez kalorií! Všichni víme, jak důležité je dodržovat pitný režim, obzvlášť, když je venku horko. Ideální je… Celý článek
4 tipy, jak rychle vypeckovat třešně Natrhat třešně ze stromu je zábava, jejich vypeckovávání už moc ne. A když máte třešní celý… Celý článek
Burger jako od profíka: 8 rad, díky kterým bude chutnat naprosto… Burger patří k nejoblíbenějším jídlům připravovaným na grilu. A není divu. Když se dobře… Celý článek
Ovocné knedlíky: Uvařte si s námi sladkou klasiku na 5 způsobů! Knedlíky plněné šťavnatým ovocem jsou pokrmem nesoucím v sobě znamení léta a prázdnin. Jako… Celý článek
Bramborové pirohy se zelím Těsto: 800 g brambor uvaříme se slupkou. Brambory oloupeme, nastrouháme nebo prolisujeme. Přidáme mouku, žloutek, sůl a… více o Bramborové pirohy se zelím
Šlehačková roláda Ze 4 bílků vyšleháme tuhý sníh, osladíme. Žloutky také vyšleháme a smícháme s bílkem a obarvíme kakaem. Vlejeme na… více o Šlehačková roláda
Hrachová polévka s domácími… Hrách vsypte na cedník s malými oky a dobře propláchněte pod tekoucí vodou. Vsypte do hrnce, zalijte studenou vodou a… více o Hrachová polévka s domácími houstičkami
Křenová pasta Vše snícháme, naplníme do skleniček, které dobře uzavřeme a v zavařovacím hrnci zahříváme 20 minut na teplotu 90 st. °C… více o Křenová pasta
Vanilkové rakvičky Žloutky s prosátým moučkovým cukrem a vanilkovým cukrem třeme 30 až 40 minut a pak je lžičkou nanášíme do vymazaných… více o Vanilkové rakvičky
Kotlety v tlakovém hrnci Kotlety naklepeme, brambory nakrájíme na malé kostky.Osolíme a okořeníme. Šunku nakrájíme na proužky, pórek na tenká… více o Kotlety v tlakovém hrnci
Dýňovo-špenátové lasagne Troubu předehřejte na 200 °C. Zapékací formu vymažte máslem. Plátky dýně povařte s trochou vody doměkka. V pánvi… více o Dýňovo-špenátové lasagne
Rychlá buchta s ovocem Všechny suroviny spolu smícháme a vylijeme na vymazaný a vysypaný plech, pak dáváme nahoru různé druhy ovoce a posypku… více o Rychlá buchta s ovocem
Rebarborový koláč Suroviny na těsto smícháme v míse a rozprostřeme ve vymazané a vysypané nádobě. Rebarboru nakrájíme na kousky,… více o Rebarborový koláč
Koláč s kokosem Máslo, vodu, cukr a kakao povaříme 5 minut a pak 5 minut chladíme. Z povařené hmoty oddělíme 1 sklenici a do ní… více o Koláč s kokosem
Celeráky Brambory a celer nastrouháme jako na bramboráky, přidáme rozšlehaná vejce, mouku, mléko, sůl a česnek. Vymícháme těsto.… více o Celeráky
Cheesecake III. V mixéru nebo válečkem rozdrtíme sušenky, ty potom ručně smícháme s máslem, aby se dobře spojily. Dáme na dno dortové… více o Cheesecake III.