Na kostky (3×3 cm) pokrájené maso osmahneme na tuku, vyjmeme, osmahneme pokrájenou cibuli (nemusí být úplně nadrobno). Poprášíme paprikou, vložíme maso, osolíme. Přidáme zelí (pro pohodlnější konzumaci můžeme překrájet na kratší kousky), dobře promícháme, přiklopíme a vložíme do trouby. Chvíli pečeme přikryté, později odkryté, občas mícháme.
Asi 5 minut před koncem obohatíme o obrovské množtví lisovaného česneku, opět velmi důkladně promícháme a necháme dojít. Expedujeme na chlebu, nebo s chlebem nebo jen tak.
Brambory uvaříme ve slupce a necháme vychladnout. Studené je oloupeme a nastrouháme na jemné nudličky. Přidáme k nim…
více o Bramborové lívanečky s jablky
Smíchejte olej, sůl, citronovou šťávu a potřete tím rybu. Na pánvi ve 2 lžících oleje krátce osmažte směs MANGOOT MIX.…
více o Pikantní směs na ryby Mangoot
Smetanu, vejce a olej rozmícháme v misce. Přidáme mouku, cukr, prášek do pečiva a řádně promícháme do řídkého, hladkého…
více o Rychlá buchta z kysané smetany