Zabijačkový guláš bez zabijačky

2.33

hodnoceno: 6
Příprava: 90 minut
Porce: 4
Kalorie: neuvedeno

Suroviny

    • 2
      ks cibule
    • 1
      lžička sůl
    • 6
      stroužek česnek
    • 2
      lžíce sádlo
    • 1
      lžička majoránka
    • 1
      lžička pepř mletý
    • 1
      lžička kmín
    • 300
      g vepřová plec
    • 400
      g vepřový bůček
    • 300
      g vepřová játra
    • 1
      lžička mletá sladká paprika

Postup přípravy receptu

  • Maso a játra nakrájíme na nudličky.
  • Do zapékací mísy dáme sádlo, cibuli nakrájenou na kostičky, česnek na plátky, přidáme maso a játra, posypeme kořením, dobře promícháme a dáme do trouby. Pečeme za občasného promíchání, mírně podléváme vodou.
  • Když je maso téměř měkké, zahustíme nastrouhaným chlebem a dopečeme.
  • Ozdobíme proužky červené papriky.
  • Nejlepší přílohou je tmavý chléb.
Zařazení: Maso Vepřové

Podobné recepty

Doporučujeme

Chyba - Recepty Fitweb

Omlouváme se, nastala chyba. Prosím, pokračujte na úvodní stránku.