Těsto: 7 celých vajec ušleháme s cukrem, pak přidáme oříšky, kakao a nakonec mouku s jedlou sodou. Pečeme 15 minut.
Krém: 1 celou plechovku Salka ponoříme do vody a vaříme asi 30–40 minut. Vyšleháme máslo doběla a vychladlé Salko postupně přidáváme a zašleháme. Krém natřeme na upečený korpus a polijeme čokoládovou polevou. Necháme asi 30 minut odležet v lednici, pak krájíme na kostky.
Mouku smícháme s práškem do pečiva a cukrem a dobře promícháme s tukem. Do středu směsi uděláme jamku, vklepneme do ní…
více o Jablkový koláč od babičky
Z oleje, česneku a koření (já používám drcený pepř, trošku chilli, koriandr a drcený kmín) připravíme marinádu, kotlety…
více o Božské vepřové kotletky
Mouku, heru a smetanu zpracujeme v těsto, které dáme do lednice aspoň na hodinu odležet. Potom válíme placky z kterých…
více o Suprové jednoduché kremrole