Těsto: 7 celých vajec ušleháme s cukrem, pak přidáme oříšky, kakao a nakonec mouku s jedlou sodou. Pečeme 15 minut.
Krém: 1 celou plechovku Salka ponoříme do vody a vaříme asi 30–40 minut. Vyšleháme máslo doběla a vychladlé Salko postupně přidáváme a zašleháme. Krém natřeme na upečený korpus a polijeme čokoládovou polevou. Necháme asi 30 minut odležet v lednici, pak krájíme na kostky.
Z koření připravíme marinádu, kuřecí maso nakrájíme na malé kousky, přidáme marinádu a necháme chvilku odležet.
Na…
více o Kuřecí maso s pórkem na kari
Uvařené salko dáme do mísy, přidáme rozměklé máslo a rozmixujeme. Poté přisypeme sáček burizonů a promícháme. Z hmoty…
více o Burizonový chlebíček ze Salka
Vezmeme džem a kečup a smícháme v mixéru dohromady, nasypeme kari a dáme ocet.
Hotovo.
Cítíte moc kečup - přidejte…
více o Nejlehčí sladkokyselá omáčka
1. Velký hrnec - dát vařit vodu s na kostičky nakrájenými brambory se žampiony (plátky), přidat zeleninu, podravku.
…
více o Bramborová polévka v chlebu