Těsto: 7 celých vajec ušleháme s cukrem, pak přidáme oříšky, kakao a nakonec mouku s jedlou sodou. Pečeme 15 minut.
Krém: 1 celou plechovku Salka ponoříme do vody a vaříme asi 30–40 minut. Vyšleháme máslo doběla a vychladlé Salko postupně přidáváme a zašleháme. Krém natřeme na upečený korpus a polijeme čokoládovou polevou. Necháme asi 30 minut odležet v lednici, pak krájíme na kostky.
Maso omyjeme, prošpikujeme nudličkami párků, osolíme a opepříme. Cibuli nakrájenou nadrobno osmažíme na oleji, maso na…
více o Frankfurtská hovězí pečeně
Z mouky, cukrů, tuku,žloutku a citronové kůry vypracujeme hladké těsto, které necháme nejlépe do druhého dne v chladu…
více o Paličkové cukroví – linecké
1. Kuře omyjeme a dobře ho osušíme, a to i zevnitř papírovými ubrousky. Otrháme rozmarýn ze dvou snítek, najemno ho…
více o Citronové kuře s rozmarýnem
Vepřová játra omyjeme a připravíme si slabší plátky. Potom je osolíme a opepříme a nastrouhaným česnekem je pomažeme na…
více o Vepřová játra obalovaná