balíček
pudink bez vaření
Dr.Oetker Créme Olé vanilka
Postup přípravy receptu
Piškot:
Ušleháme vejce s cukrem a poté přidáme hl. mouku. Piškotové těsto nalijeme do vymazané formy a dáme péct do předem vyhřáté trouby na 170°C. Pečeme, dokud těsto nezezlátne, poznáme i podle vpichu špejle (špejle nesmí být "mokrá" od neupečeného těsta).
Můžeme udělat i z více vajec podle velikosti formy. Na 1 vejce 30 g cukru a 30 g hl. mouky.
Krém:
Vezmeme si uzavíratelnou nádobu (používám podlouhlou dózu) a do ní si dáme celou smetanu, kompot mandarinek i se šťávou a puding bez vaření. Nádobu dobře uzavřeme a pořádně protřepeme. Po tomto "Hrk Hrk" je krém hotov.
Krémem potřeme vychladlý korpus a je hotovo. Je možné posypat a ozdobit grankem.
//Pokud potřebujeme zákusek udělat velmi rychle, lze použít i koupený piškot a na něj udělat jen krém a máme za 10 minut hotovo.//
Smíchat,nalít,přelít,upéct.
Důležité je mít doma všechny suroviny, pak už jde všechno samo. V jedné míse si nejlépe…
více o Dvoubarevná tvarohová buchta
Nejdříve připravíme palačinky, které naplníme ochuceným špenátem, zabalíme je a přehneme napůl. Poté je naskládáme do…
více o Zapečené palačinky se sýrem
Uvařené salko dáme do mísy, přidáme rozměklé máslo a rozmixujeme. Poté přisypeme sáček burizonů a promícháme. Z hmoty…
více o Burizonový chlebíček ze Salka