Heru rozehřejeme, přidáme vodu, cukr, vanilkový cukr, kakao a promícháme. Když se cukr rozpustí, odebereme 1 sklenici (tu necháme jako polevu). Do zbytku přidáme ostatní suroviny a ve vysypaném pekáči upečeme. Ještě vlažný moučník polijeme odloženou polevou, posypeme kokosem a mletými ořechy.
Nakrájenou rebarboru dáme do většího kastrolu a přidáme 200 g cukru. Přivedeme do varu, oheň stáhneme a za častého…
více o Jahodovo-rebarborové tiramisu
Kotletky očistíme od viditelného tuku, osolíme, opepříme a vložíme do pekáče. Podlejeme trochou vroucí vody, přikryjeme…
více o Jehněčí kotletky s petrželkou
Mascarpone našleháme s cukrem, do skleněné formy čtvercového tvaru ji dáme na dno, na ni vyskládáme piškoty namočené ve…
více o Senzační tiramisu bez náhražek
1. Do mísy dáme všechny suché ingredience. Kakao je dobré prosít přes sítko, aby se nevytvořily hrudky. Všechny suché…
více o Perník s čokoládou a kokosem