Žampionová játra

3.29

hodnoceno: 7
Příprava: neuvedeno
Porce: neuvedeno
Kalorie: neuvedeno

Suroviny

    • 300
      g drůbeží játra nebo vepřová
    • 200
      g čerstvé žampiony
    • sůl
    • 2
      stroužek česnek
    • pepř mletý
    • 2
      lžíce sojová omáčka
    • 1
      lžička škrobová moučka
    • drcený kmín
    • 4
      lžíce olej

Postup přípravy receptu

  • Do hrnce s vroucí vodou vhodíme drobně pokrájená játra, která ihned vyndáme, necháme okapat a zchladnout. Pak je zaprášíme Solamylem, opečeme v rozpáleném oleji, vyndáme stranou a ochutíme solí a pepřem. Na stejné pánvi orestujeme plátky žampionů a česneku, ochucených kmínem a sojovkou. Nakonec vmícháme i játra a podáváme například s rýží, zeleninovou rýží nebo s instantními nudlemi.
Zařazení: Vnitřnosti

Podobné recepty

Doporučujeme

Další doporučené recepty: