Žampiony očistíme a osmažíme je na oleji. Přidáme nadrobno nakrájenou cibulku. Osolíme, přidáme česnek a nadrobno nakrájený rozmarýn. Podusíme 10 minut, přidáme máslo a dusíme dalších 5 minut. Žampiony se hodí jako příloha k masu.
Na pánvi rozehřejeme máslo. Poté přidáme mraženou zeleninu. Chvíli restujeme. Když je zeleninka orestovaná, poprášíme…
více o Zeleninová polévka na másle
Těsto: šlehat vejce s cukrem a špetkou soli, přidat olej. Pak mouku s prdopečem současně s mlékem. Promíchat
Do velké…
více o Francouzský hruškový koláč
Z uvedených surovin vypracujte těsto a nechte vykynout. Rozdělte na deset až šestnáct kousků. Rozválejte je, doprostřed…
více o Volarské tvarohové koláčky