Ciabattu rozkrojíme podélně i napůl tak, že nám vzniknou 4 kostky (nebo obdelníčky). Na každou poklademe plátek šunky, rajčete a sýru. Ciabattu můžeme předtím trochu potřít máslem. Posypeme oregánem a dáme do vyhřáté trouby zapéct, dokud se sýr nerozpustí – cca na 10 minut.
Výborná je i varianta pro vegetariány, když na ciabattu poklademe rajčata a mozzarellu.
kralika rozsekame na porce. Doprostred pekace polozime kachnu okolo nasklademe porce kralika, pridame nakrajenou cibuli…
více o Kachna pecena s kralikem
V hrnci rozehřejeme olej, vložíme na kolečka nakrájenou cibuli a zeleninu. Přidáme nové koření, pepř, bobkové listy a…
více o Králík na zakysané smetaně
Mouku prosijeme do mísy a uprostřed uděláme důlek. Do něj rozdrobíme droždí a smícháme ho s 1 lžící cukru a 2-3 lžícemi…
více o Štóla marcipánová ovocná
Na přípravu tohoto výborného cukroví se hodí nejlépe sádlo prodávané v kostkách. Nebojte se péct z této suroviny, v…
více o Sádlovky – recept po babičce