3.14
Zapékací mísu vymažeme olivovým olejem. Brambory nakrájíme na kostičky a dáme do jiné mísy. Přidáme nakrájenou… více o Zapečené brambory s rybou a brokolicí
Cibulku nakrájíme najemno a necháme zesklovatět na másle. Poté přídáme na plátky nakrájené, očištěné žampiony a na… více o Zapečené těstoviny s brokolicí
Palačinky usmažíme běžným způsobem z uvedených ingrediencí. Odkládáme je na papírový ubrousek, aby vpil přebytečný olej… více o Zapečené palačinky s brokolicí
Venkovní teploty bohužel rychle klesají dolů, a tak až domů dorazíte zkřehlí, uvařte si… Celý článek
Receptů na krémové polévky existuje spousta, všechny mají ale jedno společné - jsou husté,… Celý článek
Správný pitný režim je jedním z klíčových faktorů zdraví, ale přesto jej mnoho lidí zanedbává.… Celý článek
Podzim mnoho lidí považuje za nejkrásnější období roku. A není divu. Svěží vzduch, příroda… Celý článek
Špekáčky, cibule a okurky nakrájíme. Spojíme marinádou, kterou připravíme svařením uvedných surovin. Vše promícháme s… více o Špekáčkový salát
Květák uvaříme do skoro měkka, nakrájíme jako na mozeček a dáme do větší mísy. Na olivovém oleji osmahneme kuře s curry… více o Anglický květákový mls
Kotlety nařízneme až ke kosti, lehce naklepeme. Vnitřek kapsy lehce osolíme a opepříme. Vnitřek vyložíme plátkem… více o Kotlety plněné sýrem
Kuře zevnitř i zvenku osolíme, opepříme a dobře potřeme směsí šťávy a rozmarýnu. Kuře obložíme ze všech stran plátky… více o Pršutové kuře
Bagetu(veku) nakrájíme na plátky,které potřeme máslem.Hermelín nakrájíme na plátky a poklademe jimi namazané plátky… více o Hermelínové chlebíčky
Cibuli nakrájejte a na oleji ji nechte zezlátnout. Hlívu omyjte, osušte a nakrájejte na proužky. Potom ji přidejte k… více o Falešná dršťková z hlívy
V páře šleháme 10 minut cukr, tuk, med, mléko a vejce. Hmota se nesmí vařit. Hmotu odstavíme a nalijeme ji na mouku… více o Medovníkové hvězdičky
Změklé máslo rozšleháme s krupicovým a vanilkovým cukrem, vešleháme celá vejce, mouku s práškem do pečiva, citronovou… více o Mramorová bábovka od babičky
vajíčka uvaříme na tvrdo a po vychladnutí nastrouháme na jemno, promícháme se změklým máslem, hořčicí, najemno… více o Barevné pomazánky – vajíčková
V hrnci rozehřejeme lžíci oleje a na mírném ohni necháme zesklovatet nadrobno nakrájenou šalotku. Poté přidáme omyté… více o Květákový krém s ricottou a tymiánem
Sojové kostky zalijeme soj.omáčkama a worchestrem,přilijeme vodu a uvaříme do měkka.Nakrájenou větší cibuli osmahneme… více o Sojové maso se sojovou omáčkou
Rybí filé namočíme do osoleného mléka, nakrájíme je na plátky a osolíme. Na tenčí plátky nakrájíme i anglickou slaninu… více o Labužnické rybí filé