
3.71
Kuřecí prsíčka osolíme a opepříme (barevný pepř je důležitý nejen pro výraznou chuť, ale také pěkně lahodí oku). Z obou… více o Pikantní kuře s nivou
Filé posypeme kořením na ryby a na pánvi zprudka opečeme. Vložíme do vymazaného pekáčku. Filé zalijeme rozšlehanými… více o Filé zapečené s nivou
Nejprve si všechny ingredience připravíme. Brambory oloupeme a nakrájíme na kolečka, párek (nebo dle chuti jinou… více o Zapečené brambory s brokolicí, uzeninou a nivou
Zlatavá, křupavá a plná šťavnatého ovoce. To je galetka, rustikální koláč, který se právem… Celý článek
Přejedla se vám už krkovice nebo plátky kuřecího masa? Položte na rozpálený gril pro změnu… Celý článek
Někdy to nejlepší prostě potřebuje svůj čas. A u karamelizované cibule to platí dvojnásob. Je… Celý článek
Každé znamení zvěrokruhu je něčím specifické, a to i pokud jde o chuťové preference. Dokonce i… Celý článek
Uzené maso nakrájíme na plátky. Na tuku (lepší je sádlo) osmahneme nakrájenou cibuli, zaprášíme paprikou, promícháme,… více o Uzené maso zapečené v pivním těstíčku
Z připravených surovin zhotovíme těsto, které vylijeme na vymazaný a vysypaný plech. Poklademe ovocem a posypeme… více o Buchta z jogurtu
Listové těsto rozválíme na placku a vyložíme jím pekáč s vyšším okrajem tak, aby se z těsta vytvořila "vanička". V míse… více o Tvarohová dobrota
Tuk a cukry ušleháme do pěny. Přidáme ostatní ingredience. Těsto naplníme do přístroje na stříkání sušenek nebo do… více o Vídeňské prsty
Na sádle zpěníme cibuli,přidáme na kostky nakrájenou klobásu a dále restujeme.Odstavíme a do tuku vmícháme papriku a… více o Zelná polévka
Většinu vařeného hrachu rozmačkáme (trochu si necháme na ozdobení polévky) a prohřejeme ve vývaru spolu s povařenou,… více o Rybí polévka s hrachem
Z masa odkrojíme kůži a rozkrájíme na kostičky zhruba 1cm x 1cm. Vložíme do papiňáku, osolíme, okořeníme Vegetou a… více o Maso na chleba
Očistíme ryby, ponecháme jim hlavy. V menší misce smícháme vše kromě ryb a citronových plátků. Touto směsí pomocí… více o Apulijský pstruh na grilu
Pažítku nasekáme nadrobno. Tuniaka scedíme. V miske spolu zmiešame obe suroviny. Pridáme vajcia a múku. Dochutíme soľou… více o Tuniakové karbonátky so salsou
Bůček uvaříme v papiňáku spolu s bobkovým listem, novým kořením, masoxem, solí a pepřem. Uvařený, ještě dost teplý… více o Studený pikantní bůček
1. Vejce rozšleháme s mlékem, špetkou soli a oběma druhy cukru. Po částech zapracujeme mouku prosetou s práškem do… více o Čokoládové palačinky
Tyčinky rozmixujeme a smícháme s ostatními přísadami. Já osobně nesolím vůbec, ale manžel si přisoluje, takže dle… více o Jemná surimi pomazánka