Na pánvi osmahneme cibuli, přidáme mleté maso a necháme prohřát. Do zapékací mísy nebo remosky naklademe na kolečka nakrájenou cuketu, osolíme a na ni poklademe osmahnuté mleté maso. Na něj položíme rajčata a plátky nebo nastrouhaný sýr. Poklademe další vrstvou cukety a posypeme kořením.
Dáme na půl hodiny zapéct, poté polijeme zředěným rajským protlakem s cukrem a trochou soli. Ještě 10 až 15 minut dopečeme.
Na trošce tuku opražíme nakrájenou cibuli, přidáme maso, osolíme, opepříme a chvíli opražíme. Zahustíme rozmíchaným…
více o Mleté maso na havajský způsob
Z mouky, cukrů, tuku,žloutku a citronové kůry vypracujeme hladké těsto, které necháme nejlépe do druhého dne v chladu…
více o „Paličkové" linecké cukroví
Cibuli a anglickou slaninu pokrájíme na kostičky a společně orestujeme. Přidáme propláchnuté červené fazole (bez nálevu…
více o Bretaňský fazolový salát
Těsto: žloutky vyšleháme s cukrem a vanilkovým aroma do pěny, vmícháme olej, vodu, mouku s kypřidlem a dobře promícháme…
více o "POLÁRKA" vanilkové řezy