Na pánvi osmahneme cibuli, přidáme mleté maso a necháme prohřát. Do zapékací mísy nebo remosky naklademe na kolečka nakrájenou cuketu, osolíme a na ni poklademe osmahnuté mleté maso. Na něj položíme rajčata a plátky nebo nastrouhaný sýr. Poklademe další vrstvou cukety a posypeme kořením.
Dáme na půl hodiny zapéct, poté polijeme zředěným rajským protlakem s cukrem a trochou soli. Ještě 10 až 15 minut dopečeme.
Na trošce tuku opražíme nakrájenou cibuli, přidáme maso, osolíme, opepříme a chvíli opražíme. Zahustíme rozmíchaným…
více o Mleté maso na havajský způsob
Na hlubokou pánev nalijeme 2-3 lžíce oleje, rozpálíme jej a po dávkách postupně přidáváme mleté maso. Hranatou vařečkou…
více o Skvělý masový závin k vínu
Oloupanou a umytou mrkev nastrouháme najemno. Lučinu s majonézou rozetřeme a přidáme mrkev. Dochutíme solí, pepřem a…
více o Mrkvová pomazánka s majonézou