Z přísad zaděláme těsto na omelety, necháme chvíli odstát a běžným způsobem je usmažíme na oleji. Potom si připravíme tvarohovou náplň: utřeme máslo s cukrem a žloutky, zašleháme tvaroh s rozinkami a nakonec přidáme sníh z bílků. Omelety natřeme zavařeninou a tvarohovou nádivkou, zatočíme do roliček. Vložíme do lehce vymazaného menšího pekáčku nebo zapékací misky, zalijeme mlékem s rozšlehanými vejci a zapečeme. Po upečení vyjmeme, necháme vypářit a nakrájíme na řezy. Před podáváním sypeme skořicovým cukrem a můžeme zdobit kopečkem šlehačky.
Bílky ušleháme zvlášť, dáme nad páru a vmícháme cukr, ořechy, strouhanku a kakao. Mícháme, až je směs horká, odstavíme,…
více o Pařížské rohlíčky od Dáši
Do dortové formy na dno naskládejte bebečka, aby zakryly dno (možno i nalámat do děr). Z mléka (nemusí být celé dvě…
více o Přepychový kalorický orgasmus
Jablka oloupeme a nahrubo nastrouháme, dáme do kastrolu, přidáme cukr, čokoládu, kakao a trochu vody. Uvedeme do varu a…
více o Štrúdlík s jablečnou nutelou
Všechny suroviny používáme syrové. Jejich množství závisí na velikosti remosky.
Brambory, cibuli, rajčata a česnek…
více o Zapečená brokolice do remosky